Lets talk about Monthly, July

Brain Balance, Holistic, Holistic Compass, Me, My-self & I

Lets talk about Monthly

July

 

Elke laatste zondag blik ik terug op de maand. Niet alleen met mijn blogs en insta-posts, maar vooral naar wat er de afgelopen maand is gebeurd. Reflecteren voor mezelf. Wat heb ik gedaan? De tijd verdwijnt soms zomaar voorbij dat ik en velen met mij soms niet eens meer weten wat we nou hebben gedaan. So lets dive into July…

1 juli de dag dat ik mijn 35e verjaardag vierde en deze prachtige site heb gelanceerd. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds reuzetrots en dankbaar dat dit werkelijkheid is geworden. Ik heb enorm lieve, leuke en mooie reacties mogen ontvangen. Ook heb ik feedback gekregen waar ik wat mee kan. Is het wel duidelijk genoeg, mag er wat veranderd worden, of mogen er juist dingen extra vermeld worden? Ik vind het namelijk erg belangrijk dat ik naar mezelf luister maar ook net zo belangrijk naar de vrouw die uiteindelijk bij mij naar binnen stapt. Zij is degene die zich vertrouwd en aangetrokken moet voelen bij de informatie zodat ze letterlijk de stap wil gaan zetten. Nogmaals dank!

De maand juli is een zomermaand, een maand waar de vakanties beginnen en de maand waarin het vaak mooi weer is. Ik vind het dan ook heerlijk om buiten op mijn terras mijn creativiteit, inspiraties en het schrijven de vrije loop te laten. Altijd verder denkend naar wat het beste is voor mij, mijn praktijk en vooral voor de vrouw die ik wil helpen. Ook al ben ik startende ik blijf dromen en vooruitkijken naar wat mogelijk is en wat ik vind dat de vrouw nodig heeft. Ik zie in mijn huidige baan als zzp-er in de zorg en kinderopvang veel vrouwelijke collega’s struggelen. Geen energie, negatief, laag zelfbeeld, niet wetend wat ze willen, boos & gefrustreerd, te veel hooi op hun vork, oneerlijk naar zichzelf en ga zo maar door. De meest kleine dingen die zich opstapelen naar iets groters waardoor het niet meer te overzien is. Van mentale klachten tot lichamelijke klachten, en van energetische klachten tot emotionele klachten. Alles loopt door elkaar en stroomt niet meer. Hoe fijn zou het voor iedere vrouw zijn dat ze zich lichtenergiek en happyvoelen en dat daardoor het leven zo leuk en mooi is om te leven voor zichzelf en voor de ander. Ik ben voor hen en voor andere vrouwen natuurlijk geen fixer, maar door kleine veranderingen kan het leven als veel groter aanvoelen.

Buiten het werken in de zon en mijn diensten als zzp-er heb ik ook mijn rust en beweging nodig. Heerlijk sporten, wandelen en mediteren. Afspraken bij de schoonheidsspecialist of de masseur. Gezellig afspreken met familie en vrienden. Alleen op de bank met een boek. Ik vind het allemaal great om weer energie te krijgen en weer door te gaan.

Het was dan ook heerlijk om ondanks dat ik net gestart ben toch een weekje weg te zijn geweest naar Spanje. Mijn zus en haar gezin zitten daar een aantal weken op de camping en ik werd meegevraagd. Tegen familie zeg ik geen nee, en tegen zon, zee & strand ook niet! Wat een feestje om gezellig met mijn lieverds een week lang buiten te leven. Uit het bed direct buiten en hup een wandeling naar het strand. Rustig wakker worden terwijl de rest van de wereld nog moet ontwaken. De zee rustig zien bewegen en kilometers vooruitkijken naar de horizon. Wat dat betreft ben ik wel echt een zomerkind. Geboren in juli in de zomer, het buitenleven en het prachtige warme weer. I love it!

Ook al was het een week vakantie, toch zit ik niet stil. Ik blijf mijn beweging opzoeken en blijf inspiratie opdoen wat helpend kan zijn voor mezelf of voor de ander. Hele dagen lezen, zwemmen, windsurfen, wandelen, kletsen, spelletjes spelen, eten & drinken en samenzijn. Vooral dat was fijn! Samenzijn! Als ik samen mag zijn met dierbaren op vakantie ben ik echt happy. Ik ben in het dagelijks leven alleen en als ik dan deze momenten samen kan en mag zijn met mijn familie dan ben ik écht dankbaar en blij dat ik ze om mij heen heb. Natuurlijk ben ik ook wel eens niet te genieten of heb ik geen zin in praten o.i.d. maar juist bij mijn familie kan dat. Er hoeft niets uitgelegd te worden waarom ik niet wil praten of waarom ik even niet te genieten ben. Ik word gelaten omdat ze weten wie ik ben. Dat is fijn! Een blij ei, zacht & hard, lief & soms stug. Gelukkig was het deze week vooral knuffelen, ouwehoeren, lachen, gieren, brullen. Een heerlijke week vol nieuwe memories.

Ik zal jullie aanstaande week dan op insta ook even meenemen in mijn reis. Wat ik heb gezien & gehoord, maar vooral wat ik heb gevoeld. Want er zijn deze week flink wat emoties naar boven gekomen door simpelweg kleine dingen. For now… dankbaar en blij voor de afgelopen maand die mij weer veel heeft gebracht! Geniet van de zomer! Adios!

|

 ‘Once a year go somewhere you’ve never been before

-Dalai Lama-

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...