Visualize, see it & feel it!

 

I love to see it in my mind!

Visualiseren vind ik een van de mooiste dingen om te doen. Ik kan alles zien en voelen wat ik maar wens. De meest gekke en onmogelijke dingen kan ik, en ook jij zien, in je eigen verbeelding. Verbeeldingskracht is daarom het meest belangrijke wat je in kan zetten als je iets écht graag wilt. Denk aan bijvoorbeeld een fijne vakantie, het lichaam dat je graag wilt trainen, een huis waar je graag zou willen wonen of jouw ideale partner waar je de rest van je leven mee samen zou willen leven. 

 

Blow your mind…

 

Het is natuurlijk niet zo dat je bij één keer het zien van wat je graag zou willen je het ook gaat krijgen. Daar zul je ten alle tijden hard voor moeten werken. Als je iets echt graag wilt, je voelt het in alles, dat dat is wat je wilt, dan wil je daar ook alles voor doen. Visualiseren helpt daar dan bij omdat je het al voor je ziet. Het maakt je happy-er, want jij staat daar al. Het geeft een gevoel van daadkracht, energie, blijdschap en liefde. Jij ziet jezelf al in het beeld dat je graag zou willen zijn of hebben. Doordat je het ziet en voor al heel belangrijk, het voelt, blijf je alles op alles zetten om het te verwezenlijken omdat je hier vanuit je binnenste explodeert!

Hoe mooi is het als je een plaatje voor je ziet wat je heel graag zou willen. Je ziet het helemaal voor je in alle geuren en kleuren. Je voelt vanuit je binnenste dat je er alles voor over hebt om het te verwezenlijken. Doordat je het zo sterk voelt en letterlijk in beelden ziet, stuur je dit door naar het universum. Het universum kent namelijk alleen maar beelden en positieve woorden. Als jij dus iedere dag jouw mooiste plaatje voor je ziet, en in jouw woorden zegt wat je wilt en je voelt dit in elke cel van je lijf. Dan zul je zien dat je dit uiteindelijk krijgt. Er is geen tijd aan verbonden. De een krijgt het snel en de ander moet wat langer wachten. Dit alles heeft te maken met hoe graag je het wilt en hoe groot het is. Als jij 50 kilo moet afvallen of als jij miljonair wilt worden is het natuurlijk logisch dat je dat niet binnen een week kan verwezenlijken. Dit kost tijd. Maar doordat je het voor je blijft zien, je het blijft voelen, komt het altijd sneller dan als je er niet zoveel voor doet. Logisch toch?!

Imagine…

Één van mijn grote voorbeelden die mij dit heeft geleerd is Michael Pilarczyk. Hij heeft mij laten inzien wat visualiseren voor mij kan doen. Door zijn social media te volgen, zijn boeken te lezen, zijn meditatie app te gebruiken en nog zoveel meer wat hij aanbiedt, heb ik geleerd dat ik alles kan krijgen wat ik graag zou willen in het leven.

Onbewust deed ik dit al totdat ik meer van hem hoorde en ging kijken hoe ik dit kon verbeteren om het nog beter te doen. Door mij hier meer in te verdiepen en er meer bewust mee bezig te zijn heeft het mij al heel veel mooie dingen gebracht. En niet alleen dat…het heeft me sterker en vooral gedisciplineerder gemaakt. Ik heb nu nog meer een mentaliteit van niet opgeven. Zelfs een beeld moet soms bijgesteld worden om alsnog ergens te komen waar ik wil komen. En dat is mij altijd gelukt. Soms heel snel en met een makkelijke weg en soms met veel struggles en aanpassingen. Gelukkig ben ik blijven geloven in mezelf en mijn verbeeldingskracht en krijg ik wat ik verdien!!! En ook jij kan krijgen wat je graag zou willen!!!

 

|

‘What you imagine, you become’

-Michael Pilarczyk-

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...