Lets talk about monthly! September

Brain Balance, Holistic Compass, Me, My-self & I

Lets talk about monthly

September

September was een heerlijke nazomer maand. Genieten van het mooie weer en het fijne buitenleven. Op de fiets naar het werk en daarmee de dag beginnen met prachtig uitzicht. De zonsopgang! Ik word zo blij van de zon die opkomt met haar mooie kleuren. De mist en dauw wat blijft hangen en de zonnestralen die er doorheen stralen. Door die kleine dingen start mijn dag direct goed en bruist mijn energie.

Start the weekend on my own 

In het weekend start ik de zaterdagochtend graag alleen thuis, met mezelf. (Niet veel keus, want ik ben single. Haha) Ik vind het heerlijk als ik mijn eigen tijd kan indelen en thuis de boel kan doen. Ik ben een echt dorpskind die houdt van haar vrijheid om haar heen, en tegelijkertijd van de gemoedelijkheid van haar dorpsgenoten. Het plattelandsleven geeft mij die vrijheid en rust. Het liefst begin ik dus de zaterdagochtend thuis. Rustig opstarten en thuis de boel doen. Even niet met mijn hoofd bezig, maar lekker met mijn handen. In mijn oude kloffie de boel binnen schoonmaken, op de knieën in de tuin, en de was die buiten in de wind, droog mag wapperen. Tussendoor even naar de sportschool en naar de winkel, en de rest van de dag go with the flow bedenken waar ik zin aan heb. Zo fijn! Ik als introvert ga hier het allerbeste op en krijg hier dan ook de meeste energie van. Ik laad op van rust en bezig zijn met mijn handen.

Introvert

Hoe introvert ik ook ben en hoe meer ik kan merken dat ik niet van te veel mensen houd. Af en toe een feestje met fijne mensen om mij heen word ik ook blij van. Een goede vibe, dansen en plezier hebben met elkaar. Afgelopen september was er feest bij mij in het dorp. Dit soort feestjes kan en wil ik niet overslaan omdat het gemoedelijk en erg gezellig is. Een dorp waar iedereen elkaar kent, waar geen gezeur of gezeik is, en waar iedereen het naar het zin heeft. Ieder jaar wordt er weer hard gewerkt om er het hele weekend knallend feest te vieren. En dat was het dit jaar ook weer. Samen met mijn dierbaren hebben we het weekend heet, zwetend en met veel plezier af mogen sluiten.

 

So september what did you bring…

Rust en vrijheid. Warmte en energie. Inspiratie en creativiteit. Sparkle en plezier. Zingen en dansen. Familie en vrienden. Geluk en liefde!

Let your love flow!

Just let your love flow like a mountain stream 
and let your love grow with the smallest of dreams 
and let your love show and you’ll know what I mean 
its the season 

-The Bellamy Brothers-

 

Sanne Coaching schrijft over uiteenlopende onderwerpen.

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...