Hang on, Aeral Yoga

 

Zweverig?! No way!!!

Als we het over yoga hebben, denken we vaak dat het zweverig is. Niets is minder waar. Zelfs de stoerste mannen met enorme spierbundels doen het. Waarom? Omdat het niet alleen goed is om je lijf soepel te houden, maar vooral omdat het goed is om meer rust te creëren in je hoofd.

 

Good for body and soul…

 

Door gebruik te maken van yogaoefeningen zal je merken dat je spierkracht wordt verbeterd, je flexibeler wordt, je rug- en bekkenklachten verminderen en je je balans beter traint. Daarnaast let je op je ademhaling wat meer rust geeft in je hoofd en wat zorgt dat je je beter kan concentreren om je houding op de juiste manier uit te voeren.

 

Fly me to the moon

Er zijn zoveel soorten yoga, dat ik graag kies voor Aerial Yoga. Bij Aerial Yoga wordt er gebruikt gemaakt van doeken. Ik vind het speelser dan ‘gewone’ yoga. Het doek dat mij draagt. Het gevoel van gedragen worden en vertrouwen hebben in eigen kunnen is voor mij magical! Ik kan als een circusartiest spelen met het doek…op de kop, rekken en strekken en heerlijk liggen. Ik voel me vrij in mijn bewegingen en soms kan ik letterlijk vliegen! Het doek geeft extra weerstand en laat mijn spieren nog meer rekken. Het voelt makkelijker en minder stijfjes. Na een uurtje allerlei spiergroepen te hebben gehad is het extra genieten om gewoon te gaan liggen en zachtjes heen en weer te worden gewiegd. Zachtjes, vertrouwd en totaal ontspannen door het doek gedragen, als een baby in haar moeders armen. Mezelf letterlijk overgeven, geen angst, vliegen en weer rustig landen! I love it!!!

 

|

‘Don’t let the fear of falling keep you from flying!’

– Unknown –

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...