Lets talk about monthly, october!

Brain Balance, Holistic Compass, Me, My-self & I

Lets talk about monthly

October

Oktober is een maand waar de herfst meer en meer zichtbaar wordt. De nazomer van september is echt voorbij en het weer wordt kouder en natter. De dagen beginnen langzaamaan korter te worden. We gaan van het buitenleven nu echt weer naar binnen. De truien komen weer uit de kast, de verwarming mag weer aangezet worden en kaarsjes gaan weer aan. Gezellig, alleen of samen in het donker op de bank. Zo was mijn oktober merendeels wel….

My oh my october

Mijn oktober was zoals hierboven al beschreven veel binnen. Helemaal niet erg want ik had genoeg te leren voor school. Met de laptop op mijn schoot, het boek naast mij en een kop thee op tafel. Vele avonden en weekenden heb ik zo gezeten. Niet alleen voor school ook voor mijn praktijk. Als mijn inspiratie begint te stromen ben ik blij dat ik met mijn laptop aan het werk mag gaan. En niet alleen met mijn laptop. Het liefste en beste werk ik gewoon met pen en papier. Als ik iedere avond iets moet of wil schrijven dan vloeit dat het beste door gewoon een pen te pakken en te gaan schrijven. Soms weet ik duidelijk waar ik het over wil hebben en soms helemaal niet. De ene keer lijkt het wel of de pen vanzelf schrijft en de andere keer doe ik er minuten, soms uren over om überhaupt wat op papier te krijgen. Daarom heb ik mezelf sinds een tijdje aangeleerd om soms niet iets te schrijven wat voor anderen is of wat nodig is voor mijn praktijk, maar gewoon wat intuïtief in mij opkomt.

Just write

Intuïtief schrijven is de pen het werk laten doen. Zoals ik net al schreef…de pen lijkt vanzelf te schrijven. Als dat gebeurt dan weet ik dat het vanuit mijn intuïtie komt en niet vanuit mijn denken, mijn brein. Just go with the flow. Soms een mooi verhaal, soms iets waar ik niks aan heb en soms iets wat er juist uit mocht komen. Iets waarvan ik niet in de gaten had dat het nog binnenin mij speelde. Daarom is schrijven zoiets magisch.

Celebrate

Oktober is bij ons in de familie een maand van de verjaardagen. Blijkbaar vonden de meeste mensen het erg cosy en warm in het begin van het jaar om baby’s te maken. Hahah. Verjaardagen vind ik altijd leuk omdat je weer een jaar erbij hebt gekregen. Je mag het leven vieren. Niet alleen dat je een jaar ouder bent geworden maar ook wat je hebt geleerd van het afgelopen jaar. Ik weet dat niet iedereen dit zo ziet en dat er zelfs mensen zijn die het helemaal niet vieren dat ze jarig zijn. Ik vind het altijd iets moois hebben. Je leeft, je bent hopelijk gezond, je bent met je dierbaren en die dag draait om jou. Jij die bijzonder bent, iemand die belangrijk is voor haar/zijn naasten, iemand die ontzettend geliefd is. Dat is toch heerlijk om te vieren!!!

 

So october what did you bring…

Write your storie, celebrate yourself and your love one’s and be grateful!

‘The more you praise and celebrate your life,

the more there is in life to celebrate.’

– Oprah Winfrey –

 

 

Sanne Coaching schrijft over uiteenlopende onderwerpen.

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...