Hello december, feestmaand

 

The start of the last month

Afgelopen vrijdag was alweer de eerste dag van de laatste maand van het jaar 2023. De feestmaand is officieel gestart. Sinterklaas is bijna jarig, alles is al een tijdje in kerstsfeer en de winkels liggen vol met vreterij.

Mijn start van deze maand was heel toepasselijk in de kerstsfeer. Heerlijk met familie de maand begonnen, een weekendje weg naar Maastricht en Valkenburg. Om echt in de kerstsfeer te komen vind ik die twee plaatsen in Nederland toch wel echt top. Struinen door de stad en marktjes, samen, gezellig en fijn. Als het dan ook nog lichtjes sneeuwt is het kerstgevoel helemaal compleet. En dat was het, de gezelligheid en de warmte binnen met familie terwijl het buiten sneeuwt. Love it!

 

 

Take care…

De maand december staat niet voor niets voor gezelligheid, warmte, familie & vrienden, de winter die begint en vooral veel binnen zijn. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Mensen zonder familie en/of vrienden, geen warmte in huis, geen geld voor wat extra’s om te eten, geen cadeautjes. Er koud bij zitten, eenzaam en alleen. Bijna niet te bevatten maar het bestaat! Daarom laat ik mij graag van mijn beste kant zien en help graag waar nodig. Ieder jaar schenkt ik cadeautjes, eten of geld aan de mensen die het minder hebben. Het geeft me een fijn gevoel dat ik in staat ben om iets wel te kunnen betalen en dit dan ook mag delen. Delen en geven is fijn. Fijn om te zien dat je vaak door een klein gebaar een lach op iemand zijn of haar gezicht kan toveren.

Give soms love away…

Ik houd dus erg van cadeautjes weggeven. Of het nu iets zelfgemaakt is of een cadeau wat ik heb gekocht. De gedachten dat ik iemand iets kan geven waar iemand een fijn en goed gevoel van krijgt, geeft mij dat ook! Deze maand zal ik niet alleen privé mijn dierbaren wat geven maar ook op zakelijk vlak. Zoals aangekondigd komt mijn E-book uit op pakjesavond. Een magazine die jou meer informatie geeft over mij, waar ik voor sta en hoe ik werkt. Leuk om te maken, extra fijn om te delen! Maar!!!…er is nog meer. Ik hoop nog meer cadeautjes weg te kunnen geven en dat als het lukt voor de kerst! Ik ga dus nog even druk aan het werk en gebruik al mijn tijd om dit af te krijgen. Wat is er nou belangrijker dan dat je goed in je vel zit en een fijn leven leidt. Daarover dus later in deze maand meer!

Ik sta deze maand dus weer even extra stil bij degene die het moeilijk hebben op wat voor manier dan ook. Natuurlijk is dat het hele jaar belangrijk maar ik vind in deze tijd toch even dat extra magical gevoel. 

Let magical december begin!

 

|

December is the time for remembering the past
and reaching toward the future

– Ralph Waldo Emerson –

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...