Think about 2024!

 

Het einde van het jaar nadert bijna. Een mooie tijd is dan om alvast na te gaan denken wat er in het nieuwe jaar mag komen. Welke doelen wil ik mezelf stellen? Wat wil ik bereiken? Wat wil ik graag doen of hebben?

 

 

Think about it and see it…

 

Het is mooi om ieder jaar over deze vragen na te denken en dit dan letterlijk op papier te zetten. Niet alleen met pen en papier maar met een visionboard. Een visionboard geeft mij meer inzichten, geeft mij helderheid, geeft mij concrete doelen om aan te werken en het is een reminder! Een reminder om stil te gaan staan bij wat al behaald is, wat nog mag komen of misschien wel veranderd mag worden. Een visionboard laat letterlijk zien waar ik heen wil, met plaatjes en teksten, het geeft een gevoel!

Make it real

Ik heb het al een vaker gehad over visualiseren. Een visionboard is in die zin letterlijk een visualisatie op papier. Je maakt visueel waar je aan denkt, wat je graag wilt, wat je dromen en/of doelen zijn. Het geeft je dus letterlijk een reminder met de vraag…Wil ik dit écht? Wil ik hieraan werken? Wat heb ik hiervoor over? En wat kan ik doen om het te bereiken of te krijgen?

Voor mij werkt het dus heel goed om in beelden voor mij te zien waar ik heen wil, wat ik graag wil hebben en wil bereiken. Stel ik het wel eens bij? Zeker! Soms kom ik erachter dat het niet op een bepaalde manier gaat. Dan verander ik een manier om toch het doel te halen of ik verander het hele doel naar toch wat anders omdat het niet goed meer voelt. Zolang ik alles maar op intuïtie blijf doen, gaat het vaak de juiste kant op!

Dus! Wat wil jij graag in het nieuwe jaar? Waar wil je graag aan werken? En wat heb je ervoor over om een doel te behalen? Een heel nieuw jaar komt in het vooruitzicht. 2024 met 366 dagen. Een dag extra om de dingen te doen die jij graag wilt doen om een licht, energiek en happy life te leven! Go for it!

 

|

‘The best way to predict your future is to create it.’

-Unknown-

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...