Hohoho, Merry Christmas

Christmas! Ik hou er zo van!!!

Extra tijd vrijmaken voor familie en vrienden. Echt samen zijn. Heerlijk eten & drinken, cadeautjes onder boom, warm en gezellig binnen, spelletjes die op tafel komen, oude verhalen oprakelen. De familie met wie je een heel verleden hebt en waarbij je zoveel mogelijk nog in de toekomst mee samen wil zijn.Write your story 

Christmas for me…

Voor mij is kerst dat. Echt samenzijn met mijn lieve familie, maar ook met vrienden. Degene die het dichtste bij mij staan, daar aandacht voor hebben. Letterlijk vieren wat er is, daar dankbaar voor zijn, alles wat we samen hebben, iets wat van grote waarde is! Een gebaar, een woord, een cadeautje, alles wat er ook maar is met kerst. Degene om je heen hebben waar je zielsveel van houdt is zo fijn!

Christmas I wish for you…

Ik maak deze blog dan ook niet langer dan nodig is! Het is kerst. Heb aandacht voor jezelf en voor de ander. Doe wat goed voelt. Of dat nou tradities zijn, een vakantie of gewoon thuis op de bank. Wees dankbaar voor wat je hebt, wat je kan geven en vooral wie je bent! Doe dit altijd maar met kerst een beetje extra. Let the magic begin for everyone you love!

 

 

The holiday season is a perfect time
To reflect on our blessings
And seek out ways to 
Make life better for those around.’

 

-Unknown-

 

Sanne Coaching schrijft over uiteenlopende onderwerpen.

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...