Bye 2023, Hello 2024!

 

Almost there, the last day of the year!

Het is bijna zover! De laatste dag van het jaar is aangebroken. 31 december 2023 duurt nog maar heel even en dan knallen we het nieuwe jaar in!

Let’s talk about montly is altijd mijn laatste blog van de maand om terug te kijken naar afgelopen maand. Deze blog gaan niet alleen om afgelopen maand maar over het afgelopen jaar. Wat zijn hoogte en dieptepunten? Waar valt van te leren en zou ik anders doen? Wat heb ik laten gaan? Waar was ik dankbaar voor? Wie heb ik laten gaan en wie heb ik (weer) verwelkomd in mijn leven? Dit zijn onder andere vragen waar ik over na heb gedacht.

 

How was 2023 for me…

 

Een mooi jaar met ontzettend veel ontwikkelingen. Geloof in mijzelf. Iets doen wat spannend is maar toch doen. Ik heb geleerd alles angstig te doen. Beter dan het helemaal niet te doen. Het heeft mij sterker gemaakt. Het heeft mij nog meer zelfvertrouwen en zelfliefde gegeven. Zowel zakelijk als privé. Ik kan mezelf recht in de spiegel aankijken en zeggen dat ik trots op mezelf ben. Dat ik van mezelf houd. En dat ik het leven begin te leven zoals ik dat graag wil en wat bij mij past.

Ik ben nog gezonder gaan leven. Ik sport meer. Ik trek minder aan van mensen die iets van mij vinden en luister alleen naar mensen die weten waar ze het over hebben. Ik heb vriendschappen laten gaan en ik heb (nieuwe) vriendschappen omarmt. Ik leef met een klein groepje mensen. Mijn dierbaren die het belangrijkste voor mij zijn. Ik kies voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. 

Ik leef nog meer op mezelf omdat ik het meeste energie krijg van mijn eigen ‘ding’ doen. Ik vind 1 op 1 afspraakje het allerleukst omdat er meer aandacht is voor elkaar. Met af en toe een familie-uitje tussendoor. Uitgaan, drank, drugs, roken, en ongevraagd aan mensen zitten houd ik niet van. Eigen grenzen bewaken vind ik belangrijk, respect voor mezelf en de ander. Wat een ander doet moet degene zelf weten, maar laat mij ook mijn gang gaan.

Ik houd meer en meer van diepgang, humor, veel buiten zijn en omgaan met mensen die mij energie geven. Mensen die energie vreten laat ik liever links liggen. (Kan helaas niet altijd). Echt alleen zijn geeft mij tijd tot nadenken. Mediteren geeft mij rust. Sporten geeft mij kracht, energie en doorzettingsvermogen. Dansen en zingen geeft mij plezier. En vreselijk dom ouwehoeren of dom doen geeft verlichting. Maakt het leven luchtiger!

Happy me..

Al met al ben ik dus in 2023 nog dichterbij mezelf gekomen en vind ik dat een heerlijk gevoel. Het jaar 2023 wat voor mij een heerlijk jaar was. Veel mooie en nieuwe herinneringen mogen maken met mijn dierbaren. Mijn droom verwezenlijkt door mijn eigen praktijk te starten. Keihard en veel werken, maar ook de rust pakken. Veel tegenvallers, maar door het geloof te houden is het altijd goed gekomen! De dankbaarheid en het geloof heeft het overwonnen! Geloof in mijzelf! Geloof in wat ik doe! Liefde ontvangen en geven. 2023 you were great! Thank you!!!

 

|

Year’s end is neither an end nor a beginning but a going on, With all the wisdom that experience can instill in us.’

-Hal Borland-

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...