Lets talk monthly, january

Brain Balance, Holistic, Me, My-self & I

Lets talk about Monthly

January

Het is alweer de laatste zondag van de eerste maand van het jaar 2024. Wat is er in het begin van het nieuwe jaar gebeurd? Wat heb ik al verteld in blogs en wat ik heb ik zowel zakelijk als privé gedaan? I’ll tell you…

What a journey!

Letterlijk en figuurlijk! Zakelijk heb ik voor jullie mijn academy opgezet met maar liefst 3 online-trainingen. Onwijs trots dat ik dit heb mogen lanceren. Wat heb ik hier hard aan gewerkt samen met de liefste en leukste Mereth, mijn rechterhand in online-land! Het is dan ook niet voor niets dat ik één van de trainingen ‘The Journey’ heb genoemd. Niet alleen omdat het een journey is, een reis, die je doorloopt in 30 lessen. Ook jouw leven is een reis. Reizen door jouw leven met ups & downs, jezelf (beter) leren kennen, doen wat jij belangrijk vindt en daarmee dus het allerbeste uit jouw journey halen. Je weet namelijk niet hoelang dit gaat duren!

Naast ‘The Journey’ heb ik ook twee andere online-trainingen gelanceerd, ‘The Road to BrainBalance’ en ‘The Holistic Compass’. Ook twee fantastische trainingen die jou op weg helpen naar een leven die bij jou past. Ieder totaal anders maar ook weer gelijk. Gelijk aan hetgeen wat belangrijk is. Jezelf op nummer 1 zetten en gaan voor een licht, energiek & happy life! Jouw leven dat belangrijk is om te leven zoals jij dat graag wilt. Leren omgaan met jouw eigen gedachten, leren omgaan met tegenslagen, wat doet jouw brein en jouw systeem om jou tegen te werken of juist te helpen? Heel belangrijk te weten als je een leven wilt die meer in de flow reist en waardoor het makkelijker is om omhoog te klimmen dan met te veel (onnodige) struggles waar je ook letterlijk overheen zou kunnen stappen.

Travel

De maand januari was voor mij zowel zakelijk als privé gezien letterlijk een nieuwe journey. Zakelijk dus een reis gemaakt om nieuwe dingen te lanceren en daarmee proberen zoveel mogelijk mensen te helpen. Privé gezien ben ik letterlijk in het vliegtuig gestapt met 3 lieve familieleden naar Lapland. Het meest fantastische, prachtige, wonderlijke winterland. Wit, wit en nog eens wit. Sereen, rust, pracht en praal. Ongekend hebben wij genoten van een land dat alleen maar koud en wit is. Een natuur wat een heel ander beeld in de winter laat zien. Dieren die helemaal wild zijn om ons te mogen trekken met een slee. Sneeuwscooters die ons een avontuur laten beleven en de meest fantastische sneeuwwandeling die laat zien hoe prachtig de natuur is met zijn bomen, paden, rivieren en watervallen. Ik kan er nog steeds ontzettend van genieten wat januari mij op alle vlakken heeft gebracht!

Ook heb ik het dichterbij huis gezocht. Ik heb het eerste blok van Project Powervrouw van Lena Rentschler in Breda gehad. Project Powervrouw gaat over hoe wij als vrouwen mogen leven met onze cyclus. Ken jij als vrouw jouw cyclus? Hoe dit met en tegen jou werkt? Luister je wel echt naar hoe jij doet, reageert en leeft in bepaalde fases? Weet je wel wat welke fase inhoudt? Om hier nog meer antwoorden op te krijgen voor mezelf heb ik ervoor gekozen om dit traject aan te gaan met nog 11 leuke vrouwen. Er zijn dingen die worden herhaald en aha-momentje opleveren, maar ook dingen die ik op een nieuwe of andere manier kan integreren in mijn eigen leven. Ook door deze persoonlijke ontwikkeling leer ik weer meer naar mezelf te luisteren en hoe bepaalde dingen in te zetten zodat ik zoveel mogelijk energie heb en overhoud om de leukste dingen te doen. Zelfs voor de mannen die ‘moeten’ leven met vrouwen zal dit thuis heel wat aha-momentje of ‘ik zei het toch’ geven. Onze mannen hebben vaak allang door in welke fase je zit en hoe jouw reactie daarop is, vaak nog sneller dan jijzelf. Daarnaast is het erg fijn te weten dat jij als man een 24uur cyclus hebt en daarmee sneller jouw emmer vol hebt met energie dan een vrouw met een maandcyclus. Erg leuk om nog meer in te verdiepen maar daar ga ik in deze blog niet verder op in.

Deze maand heb je dus vooral advertenties voorbij zien komen over mijn academy met mijn online-trainingen. Daarnaast heb ik zoals ik iedere zondag doe ook blogs geschreven. Afgelopen maand ging het vooral over ons brein. Met BrainBalance werken we met 7 pijlers en 1 van die pijler is al voorbijgekomen, namelijk breinkennis. Als je al iets meer leert over jouw brein zul je merken dat je sneller in de gaten krijgt waarom je bepaalde doet. Meer over breinkennis verwijs ik je naar de blog daarover.

Zoals ik al zei zijn er 7 pijlers van BrainBalance en is er tot nu toe nog maar 1 aan bod gekomen. Je raadt het dan al…de komende blogs zul je de andere pijlers tegen gaan komen. Superleuk en heel interessant!

Bedankt maand januari voor al het leuke en minder leuke wat je hebt gebracht! Tijd voor bijna een nieuwe maand. De maand februari met dit jaar 29 dagen i.p.v. 28. See you next Sunday, next month!

 

 

 

 

|

 

‘The beginning is the most important part of the work..’

-Plato-

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...