Lets talk about monthly…February

Brain Balance, Holistic, Me, My-self & I

Lets talk about February

Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan ik blijven leren.

How was February for me…

Februari was voor mij een maand van veel persoonlijke ontwikkeling. Ik volg een opleiding tot therapeut en ik volg daarnaast een cursus voor mij persoonlijk als vrouw. In de opleiding kom ik heel veel dingen tegen over mezelf. Dingen die ik niet heb verwerkt of juist wel, hoe ik met bepaalde onderwerpen het beste om kan gaan en hierdoor leer ik dus ook hoe ik jou als klant het beste kan begeleiden. Vanuit jezelf naar de ander is dus niet voor niets in deze opleiding. Soms is het erg fijn om eerst zelf iets uit te proberen voordat je het doorgeeft aan een ander. Daardoor krijg ik meer inzichten in wat ik wel en niet wil doorgeven. Iets waar ik niet achtersta, geef ik ook niet door aan de ander.

De cursus die ik volg gaat over ons vrouwen met onze vrouwencyclus. Ik vind het rete interessant om mij nog meer te verdiepen in de 4-fases van de vrouwelijke cyclus. Het blijkt dat zoveel vrouwen geen weet hebben hoe ze zich voelen in bepaalde fases en wat je kan doen. Wij vrouwen hebben een maandcyclus en de man heeft een dagcyclus. Dat betekent dus dat mannen iedere dag weer hun energie kunnen opladen en de volgende dag weer met een volle batterij aan hun dag kunnen beginnen. Voor vrouwen is dit dus niet zo. Wij veranderen continue in ons gevoel en in ons energie. Het leuke daaraan is dat mannen heel vaak al in de gaten hebben waar we in onze fases zitten terwijl de vrouw dat niet altijd doorheeft. Door mij nog meer te verdiepen in mijn eigen fases, leer ik nog meer te luisteren naar mezelf, mijn lichaam en gevoel. Ik leer daarmee ook mij energie te verdelen. Het fijne is dus ook weer aan deze cursus, dat wat ik leer, ik door kan geven aan een ander.

 

What to do as a coach…

Ik ben deze maand ook vooral gaan kijken wat ik wil doen als coach, wat ik wil uitstralen en wat ik door kan geven. Ik ontwikkel als persoon en dus ook op zakelijk gebied. Ik geef 1-1 coaching maar vind het ook steeds leuker om voor groepen te spreken. Totaal uit mijn comfortzone, dus dat betekent juist doen! Als ik voor groepen mag spreken, laat ik letterlijk mijn stem horen. Ik vertel wat ik belangrijk vind en waar ik in geloof. Als ik daarmee ook maar 1 ding mag overdragen wat voor een persoon werkt dan ben ik al blij.

Ik las ooit in een boek, vertrouw me niet en geloof me niet. Dit is ook iets waar ik achter sta. Vertrouw en geloof me niet, daar bedoel ik mee te zeggen dat je zelf mag voelen en ervaren wat voor jou de waarheid is. Wat voor mij werkt en wat voor mij goed voelt, hoeft voor een ander niet zo te zijn. Daarom vind ik het altijd erg belangrijk dat wat een coach, therapeut of wie dan ook zegt dat je daarnaast zelf extra onderzoek doet. Dat je zelf dingen uit gaat proberen. Doordat je dat doet zul je ook merken dat je dingen gaat doen die bij je passen. Je gaat daarmee meer naar je intuïtie luisteren en doet daarmee dus iets wat goed is voor jou.

sanneacoaching.com…

Er heeft deze maand dus veel ontwikkeling plaatsgevonden en daarmee ook op mijn site. Mijn site heeft een mooie upgrade gekregen en zal deze week nog opnieuw online komen. Er zijn dan 3 trajecten te vinden die je bij mij kan volgen. Daarnaast natuurlijk mijn wekelijkse BLOG en een doorgang naar mijn academy. Binnenkort ook een pagina waar je kan vinden dat ik spreek en hoe je mij kan boeken daarvoor. Ik ben zo trots en blij dat ik dingen doe die ik zo ontzettend leuk vind maar ook spannend. Het geeft vooral een ontzettend fijn gevoel om mensen op vele manieren te mogen inspireren en te begeleiden. Ontwikkelen is en blijft belangrijk en hoe mooi is het dan dat ik dat kan bieden op verschillende manieren.

So have a look en kijk wat bij jou past. Ik help je namelijk graag naar een licht, energiek & happy life!

 

|

‘Believe in yourself!’

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...