OFFLINE…in the desert

Me, My-self & I

OFFLINE

In the desert

 

Deze blog is van tevoren geschreven en ingepland zoals ik ook altijd doe met andere blogs. Zo weet ik zeker dat ik iedere week leuke, interessante en boeiende content plaats op mijn website en op social media. Als ik dus even niet in de gelegenheid ben om iets te posten weet ik dat het systeem het voor mij regelt. Wat is de digitale wereld toch soms fijn en verrijkend! (Nu ik dit schrijf ben ik dus nog thuis, als jullie het lezen niet ☺️)

Ik zei JA…

Goed! De topic van deze blog. OFFLINE..in the desert. Ik ben letterlijk een aantal dagen offline in de woestijn. Ik heb mij namelijk een aantal maanden geleden aangemeld voor een woestijnreis samen met nog dertien andere vrouwen. Why? Omdat mijn intuïtie sprak! Alles in mij zei JA! Back to nature. Samenleven in de woestijn voor 5 dagen. 24/7 in een zandbak zonder stromend water. Geen telefoon en internet. Geen contact met de buitenwereld at all! Alleen maar mezelf, de groep en twee coaches, een aantal kamelen en de bedoeïenen die ons de weg wijzen door de middle of nowhere. Warmte, zon & zand. Dat is het enige wat ik zo’n beetje ga zien denk ik.

Met deze reis ga ik compleet uit mijn comfortzone. Ik die meedoe met een groepsreis is niet heel erg mijn ding. In dit geval ga ik met gelijkgestemden dus dat is al iets anders. Daarnaast een aantal dagen niet douchen en op een matje slapen is ook een ding. Ik houd van de simpele dingen in het leven maar de luxe van stromend water en een warm bed is toch wel iets wat ik erg belangrijk vind. Gelukkig ken ik het en kan ik mij heel goed aanpassen. Ik weet dat het gevoel van een aantal dagen iets missen wat ik belangrijk vind zoveel meer wordt gewaardeerd als ik het wel weer krijg/heb.

 Why tell me why?…

Maar Sanne, why the hell doe je dan mee aan deze woestijnreis als het compleet uit je comfortzone is en je ook nog eens geen comfort hebt van een lekker bed en een douche? Ik zal het je uitleggen…wat ik al eerder zei, mijn intuïtie sprak! Ken je dat? Dat als je iets leest, ziet of hoort dat alles in je systeem aangaat en dat je er graag alles over wilt weten. Dat je meer informatie gaat zoeken. Dat je jezelf al ziet in het plaatje en dat je er dus alles aan zult doen om mee te kunnen? Juist! Dat gebeurde mij dus bij het zien van deze reis! Het is een gevoel dat deze reis mij iets gaat brengen. Wat? Geen idee nog!!! Ik weet dat ik nog meer ga leren van mezelf. Dat ik het misschien wel zwaar ga krijgen of helemaal niet leuk ga vinden. Dat ik mensen leer kennen die ik leuk en minder leuk ga vinden maar die mij bewust en onbewust iets gaan leren. De coaches die meegaan, die het organiseren die laten mij teruggaan naar iets wat ik mag gaan zien, doen, voelen of whatever. Serieus ik heb geen idee! Maar ik denk wel dat dit het wordt! Dus voor nu een weekje wachten. Want volgende week, de laatste zondag van de maand, zal er weer een monthly blog komen. In die blog zal ik alles vertellen over de maand en dus over deze reis. De reis die centraal staat in de maand maart. Letterlijk de reis eindigen aan het einde van alweer de derde maand!

Voor nu ben ik lekker offline en aan het leren! See ya!

Going offline for some days is like, a new world you’re checking.’

Mayank Kumar-

 

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

Finding the way…

Finding the way... De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla. Zoeken of luisteren? Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij...

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...