Finding the way…

Brain Balance, Holistic

Finding the way…

De weg vinden is soms verrekte lastig. Welke kant wil je op? Wat je nodig? Hoe kom je daar dan? En blablabla.

Zoeken of luisteren?

Vorige week had ik al aangegeven dat ik keihard op m’n bek lag omdat wat ik aanbied toch niet helemaal passend is bij mij. Het stroomt voor mijn gevoel niet genoeg. Ik voel me er niet heel erg enthousiast meer over en ga er dus niet meer echt op ‘aan’.

Waar ik wel op AAN ga is de vrouwelijke cyclus! De vrouwelijke cyclus heeft mij de laatste jaren zoveel geleerd en sinds ik de laatste maanden er nog dieper op in ben gegaan heeft het mij nog meer geleerd. De laatste maanden is er bij mij een soort van knop om gegaan en ben mij dus écht gaan verdiepen in mijn cyclus. Wat voel ik? Hoe kan ik ermee omgaan? Wat is het beste voor mij? Hoe kan ik mijn sport & beweging erop aan passen? Hoe kan ik alles het beste regelen zodat ik mijn eigen lichte, energieke & happy life het beste kan leven. Een leven dat bij mij en mijn cyclus past!

Blijven onderzoeken…

Stukje bij beetje ben ik op onderzoek uitgegaan en heb ik alles over mijn cyclus geleerd en doe ik dat nog steeds. Ik luister nog beter naar mijzelf waardoor alles veel makkelijker en bijna vanzelf gaat. Zo ontzettend fijn gevoel!

Dit gevoel wil ik natuurlijk niet alleen maar voor mijzelf houden. Het liefst deel ik dit met zoveel mogelijk vrouwen en ook mannen. Daarom ook een enquête om eens te kijken hoeveel vrouwen maar ook mannen überhaupt weten wat er speelt. Ik heb er best een aantal terug gekregen en het is erg mooi te zien hoe verschillend iedereen is maar ook hoe weinig de meeste dus weten hoe het bij zichzelf werkt.

Ik geloof er heel erg in dat als je jezelf leert kennen, je cyclus, je hormonen en daarbij je brein, je zo’n ongelofelijk grote stap kan zetten naar een veel lichter, energieker & happy life! Je gaat door je eigen kennis veel meer leven zoals dat bij jou past. Je weet waar bepaalde gedachten en/of emoties. Je hoeft niet meer te verklaren waarom iets er wel of niet is. Ieder mens wil weten waarom en wil iets begrijpen. Het is dan tastbaar en vaak makkelijker om mee om te gaan. Dat kan dus ook als je jezelf beter leert kennen! En vooral op de holistische manier die ik binnenkort ga aanbieden. Leer kijken naar je cyclus en je brein! Laat ze samenwerken!

‘Knowing yourself is the beginning of all wisdom’
-Aristotle-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi There, ik ben Sanne

Ik schrijf wekelijks over onderwerpen die in mijn praktijk veel aan bod komen. Ik neem je graag mee! 

U

Browse

The Holistic Compass

The Holistic Compass Wat was het ook alweer... Jullie weten wel wat holistisch onderhand betekent als jullie mij al een tijdje volgen en als je het een en ander hebt gelezen op mijn website. Toch! Voor degene die het niet weten ik zal het woord holistisch nogmaals...

Lets talk monthly…March 

Lets talk about March Iedere maand vertel ik over mijn maand. Een reflectie voor mezelf als persoon en als coach. Wat is er gebeurd? Waar heb ik van geleerd? Wat wil ik doen? Vragen om terug te kijken naar dingen die goed en minder goed zijn gegaan, op die manier kan...

OFFLINE…in the desert

OFFLINE In the desert...   Deze blog is van tevoren geschreven en ingepland zoals ik ook altijd doe met andere blogs. Zo weet ik zeker dat ik iedere week leuke, interessante en boeiende content plaats op mijn website en op social media. Als ik dus even niet in de...