ABOUT SANNE

Lets start with the juicy details.

Dit is de plek waar Sanne zich opent en je een stukje meeneemt in haar wereld. Ze vertelt haar missie, wie ze is als coach èn als persoon.

Lets get to know Sanne…

Mission

Live your life!
Don’t let life live you

Coach

Shine
your light

Personal

I shine
my light

Sanne’s

Mission

N

Live your life!

N

Don't let life live you!

N

verliefd op je lijf! sexier dan ooit!

Het is mijn missie om mijn stralende licht & energie te delen met jou en vele anderen.

Door te sporten, eten & leven volgens je cyclus leert iedere vrouw zichzelf beter te begrijpen, een fantastisch & sexy lijf te creëren en het allerbelangrijkste een krachtige en heldere mentale gezondheid! Een vrouw die van binnen en buiten straalt!

Daarom deel ik graag al mijn kennis over de vrouwelijke cyclus! Hoe het niet alleen mijn wereld meer heeft geopend en wat het nu voor mij betekent maar vooral wat het voor jou als vrouw kan gaan betekenen! Alles uit studies, mijn eigen ervaring en de ervaring van andere vrouwen.

Let’s shine our light together!

Take a breath

Sanne

Coach

N

De Vrouwelijke Cyclus

N

Holistic & brainbalance

N

INtuïtie

Ik ben Holistic & Brain Balance Coach en werk graag vanuit mijn intuïtie. Ik luister, kijk en voel wat jij nodig hebt. Ik ben lief en oprecht, maar soms ook streng en recht door zee. Ik zeg wat ik denk en voel wat jij ‘moet’ horen, en niet wat jij ‘wilt’ horen. Vaak een aanmoediging, soms een begrenzing. Ik ben geen pleaser. Ik ben een coach die jou probeert te laten inzien waar jouw LICHT van gaat stralen en wat jij nodig hebt om verliefd & sexy te zijn!

 

Speak out

Sanne

Personal

N

Wie is Sanne?!

N

in een notendop én

N

in een levensverhaal

Ondernemend, ik houd van mijn vrijheid en ben introvert. Ik ben serieus & diepgaand, maar houd ook van een lolletje. Ik neem niet alles in mijn leven té serieus.

Ik werk hard en met veel plezier, maar ik kan ook ontzettend lui zijn en een dag niks doen! Ik ben vrolijk & lief, streng & oprecht, grappig & soms zwaarmoedig, speels & vrij!

 

Having fun

Mijn naam betekent Lelie.

Hi, ik ben Sanne

Het leuke daaraan is dat de Lelie haar voeding haalt uit de modder en het water onder haar. Die voeding geeft haar kracht om uit te groeien tot een mooie bloem, daarin herken ik mij heel goed.

Als kind was ik altijd al gevoelig. Gevoelig voor stemmingen, de manier waarop mensen met mij omgingen of de dingen die er tegen mij gezegd werden. Ik nam alles heel persoonlijk op. Ook voelde ik heel veel, ik wist nooit of het van mezelf was of van een ander. Ik had een laag zelfbeeld en was heel onzeker. Daardoor vond ik mijn leven in mijn jeugd niet altijd even leuk, en het leven mij ook niet.

 

Door verschillende gebeurtenissen (modder & water), ben ik stappen gaan ondernemen om van die modder & water niet iets negatiefs maar iets positiefs te halen. Voeding halen uit de levenslessen om te groeien tot een zelfverzekerde mooie vrouw. Misschien herken jij ook dat het leven niet zonder slag of stoot gaat, en het vaak (heel) moeilijk is om echt te bepalen wie je wilt zijn en wat je graag zou willen in het leven.

Bij mij is de knop om gegaan toen ik na jaren een relatie verbrak en daardoor na ging denken wat ik nu echt wilde met mijn leven en wie ik wilde zijn. Ik heb letterlijk en figuurlijk mijn backpack gepakt en ben vertrokken naar Australië. Misschien cliché, maar daar heb ik stukje bij beetje mezelf beter leren kennen. Ik moest wel, want ik was alleen. Ik heb daar dingen uit mijn figuurlijke rugzak achter mogen laten en ik heb er nieuwe mooie dingen voor terug gekregen. Lessons-learned en door naar de volgende.

Door opvoeding, omgeving en de maatschappij worden we ‘gemaakt’ naar iemand die we misschien wel helemaal niet zijn of willen zijn.

Ook al is alles met de beste bedoelingen gedaan. 

Ik had altijd het gevoel, en zo ook op de reis in Australië, dat we als mens niet alleen bestaan uit ons lichaam & brein maar uit zoveel meer. Ik heb mister Google erbij gehaald en ben op onderzoek uitgegaan. Ik kwam uit op een site om een Holistische cursus te volgen in Bali.

Found it! And it felt great!

Vanuit Australië ben ik naar Bali gereisd en heb een hele mooie week ervaren. Dit smaakte naar meer waardoor ik direct bij terugkomst in Nederland een opleiding ben gaan zoeken op Holistische wijze. Found it! And it felt great! Dit is wat ik wil, hier kan ik van leren, en wat ik leer wil ik doorgeven aan anderen!

Naast mijn Holistische opleiding kwam ik ook terecht bij Brain Balance. Ook deze opleiding vond ik enorm interessant. Ik besloot deze opleiding naast mijn Holistische opleiding te volgen omdat dit een hele mooie toevoeging is. Alles viel op zijn plek… hoe ons brein werkt, ons lichaam en welke emoties en energieën daarbij komen kijken op wetenschappelijk en spiritueel niveau. 

Om het spirituele vlak nog meer te verkennen kreeg en krijg ik les in mediumschap. Finally kwam ik na zoveel jaar achter wat ik als kind altijd zag en vooral voelde. Met behulp van alle kennis, levenservaringen en de hulp van mijn gidsen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot die mooie bloem.

Niet alleen door opleidingen ben ik geworden wie ik ben. Ik geloof niet dat je als mens door alleen een opleiding wordt wie je wilt zijn. Je leert een vak of een ‘rol’. Wie je echt bent zit van binnen en daar kun je op zoveel manieren achter komen. Ik persoonlijk vind het belangrijk om te kijken naar mijn omgeving; van wie krijg ik energie, van wie word ik blij en wie is mijn voorbeeld? Door deze voorbeelden te volgen en alleen maar juiste mensen om mij heen te verzamelen kwam ik er steeds meer achter wie ik ben, waar ik heen wil en wat ik graag zou willen doen. Dit zijn voor mij de afgelopen jaren de belangrijkste life lessons geweest om te zijn wie ik nu ben. Misschien nog wel belangrijker geweest dan mijn opleidingen. Af en toe komen er mensen bij en af en toe vallen er mensen af. In mijn leven wil ik blijven ontwikkelen en wil ik mij blij en energiek blijven voelen met de juiste mensen. Ik ben en blijf leren van anderen! Ik heb nog steeds tegenslagen en soms flinke ook, maar that’s life! Ik probeer er nu anders mee om te gaan en dat maakt dat ik degene ben en blijf die de touwtjes van haar leven in eigen handen houdt. Fouten maken, vallen en opstaan, uit mijn comfortzone en met angst of spanning wat doen heeft mij het meeste gebracht!

I believe in myself, ik haal de kracht uit mezelf en ik leef mijn happy life omdat ik dat met de juiste mensen om mij heen helemaal zelf heb gedaan!

Are you ready?

For a conversation?

N

Je wilt weten of we een match zijn

N

Je wilt weten of ik jou kan helpen

N

JE WILT WETEN HOE IK JOU KAN HELPEN