COACHING and MORE

Love & Shine

Are you StrugglinG?

Don’t struggle alone! 

We zijn verleerd en/of vergeten dat we als vrouw heel anders mogen luisteren naar onszelf!

Iedere maand is het de bedoeling dat wij als vrouw menstrueren. Veel vrouwen denken dat dat het enige is wat er in de maandcyclus gebeurt! Er komen zoveel meer dingen bij kijken dan alleen maar die maandelijkse bloeding. Ten eerste bestaat onze cyclus uit 4 fases, en in iedere fase gebeurt er weer wat anders! Vrouwen staan daar niet bij stil. Ze gaan mee in de waan van de dag. De dagcyclus van de man, waar de maatschappij op is gebouwd. Vrouwen hebben geen dagcyclus en dus voelen zij zich ook niet iedere dag hetzelfde. Op geen enkel vlak. Fysiek, mentaal, emotioneel, we reageren iedere dag anders. Energielevel?! Nooit hetzelfde!

Door meer te gaan luisteren naar die fases in jouw maand leer je veel beter omgaan met alles in jouw leven! Je voelt precies aan wat je fysiek, mentaal en emotioneel aan kan. Je weet precies hoe jouw energielevel per dag is. En daarbij leer je (weer) meer naar jouw intuïtie luisteren. Jouw intuïtie heeft jou namelijk heel veel mooie dingen te vertellen!!!

Het belangrijkste, ik kijk naar jou als GEHEEL, op een holistische manier

N

SPORTEN, ETEN EN LEVEN VOLGENS JOUW CYCLUS

Leven volgens jouw cyclus gaat je leven veranderen!

N

Sanne als holistic & brainbalance coach

Gaat jou alles vertellen over wat er gebeurt in jouw cyclus. Wat jij kan doen om daar nog meer naar te gaan luisteren. En neemt jou mee op een Holistische manier. Alles staat tenslotte met elkaar in verbinding. Wat jouw brein daarmee te maken heeft? Ook alles…jouw brein is verbonden met jouw hele systeem!

N

1 op 1 traject of spreker

Sanne biedt jou een 1 op 1 traject aan met ontzettende mooie extra’s. Ook geeft zij trainingen over dit prachtige onderwerp aan (jonge) vrouwen in het bedrijfsleven & sportleven.

Sanne als person

Sanne, nice to have you here! Op mijn persoonlijke pagina schrijf ik over de missie die ik uitdraag middels mijn bedrijf, ook vertel ik je over mijn reis. Zo wordt het al een beetje persoonlijk!

Sanne als coach

De klik, the vibe,
jij hebt gevonden wat je nu zoekt.
Om hier een vervolg aan te geven kun je hier een kennismakingsconsult boeken.
Ik zie je snel!

Sanne schrijft

Je leert Sanne Coaching pas echt kennen als je in haar wereld stapt. Door middel van alle-daagse onderwerpen schrijft Sanne vanuit het holistische perspectief inspirerende blogs.