VERLIEFD OP JE LIJF…SEXIER DAN OOIT!!!

YES! EEN UITGEBREIDE UITLEG….

Wij gaan samen 3 maanden volledig focussen op sporten, eten en leven volgens jouw cyclus! Je krijgt een fantastisch online traject waarin ik jou in 6 calls de cyclus uitleg. Iedere week ontvang jij coaching volgens de 4 fases met betrekking tot voeding, sport en zoveel meer! Dit allemaal in het teken van 'Verliefd op je lijf!' Benieuwd hoe dat eruitziet?!

 • 6 calls iedere 2 weken een online call van 60-75 minuten…
 • Call 1: Welcome! Uitleg over mannelijke & vrouwelijke energie, mannelijke & vrouwelijke cyclus, hoe zit jij biologisch als vrouw er (ook alweer) uit, de belangrijkste hormonen die horen bij jouw cyclus
 • Call 2 t/m 5: Alles over 4 fases! De menstruatie, pre-ovulatie, ovulatie en de pre-menstruatie. Ik neem je mee op reis door deze fases…Wat gebeurt er fysiek, mentaal & emotioneel? Maar ook neem ik je mee in de alledaagse onderwerpen zoals energie, sport & beweging, slaap, ontlasting, afscheiding en ga zo maar door!
 • En in call 5: gaan we ook de afgelopen lessen evalueren, vragen stellen. Samen kijken wat het beste voor jou gaat werken! Wat kan jij doen om zo stralend, energiek en happy mogelijk te leven met jouw cyclus?! Je gaat zelf aan de slag met de informatie die ik jou heb gegeven én blijft jouw Cyclus Toolbox gebruiken. (Ook hier mag je wekelijks vragen over blijven stellen. Ik wil dat je je zo veilig en vertrouwd mogelijk blijft voelen) 
   • Iedere week kan je met mij en Solaiman contact opnemen via de app voor allerlei persoonlijke vragen. Wij nemen de tijd door dit niet alleen te beantwoorden met een tekstbericht maar dit kan ook een voice of videobericht zijn. Je doet iedere wee een check-in met je persoonlijke voeding en sport coach Solaiman Bakkali. Waarin je je voorgang kan zien qua voeding, sport, doelen en verbranding.
   • In de app worden leuke tips & tricks gedeeld. Een extra toolbox aangereikt!  Hierin krijg je leuke nieuwtjes, blogs, uitnodigingen en nog veel meer leuke dingen die jou helpen bij een gezonde en vooral leuke levensstijl!
   • Een like-minded vrouwen community. Mochten er voldoende vrouwen zich hebben aanmeld dan wordt er een groep aangemaakt waarin jullie vrouwen met elkaar kunnen kletsen over jullie leven, jullie cyclus, het sporten of wat voor onderwerp dan ook belangrijk is voor jou!

   

   

  • Last but not least…Call 6?! In deze laatste call vertel ik je hoe jouw maanden zijn geweest! We bespreken hoe jij nu helemaal alleen verder kan met alle tools die je hebt gekregen. Je bent verliefd op je lijf en voelt je sexier dan ooit!

  Sexy zijn is zoveel meer dan je uiterlijk!

  Most important…zelfvertrouwen & eigenwaarde!

  Again! In het kort…

  ♡ 3 maanden lang 1 op 1 coaching van mij inclusief gebruik van…

  ♡ de app van ‘The Growth Express’ inclusief voeding en sport coaching van SOLAIMAN BAKKALI

  ♡  DE ‘Cyclus Toolbox’ van LENA RENTSCHLER met zoveel leuke extra’s (t.w.v. € 197,-)

  ♡ iedere week contact via de app plus leuke weetjes en community voor vrouwen

  ♡ 7x zoomcall van 60-75 minuten. ALLES wat jij MOET weten over de CYCLUS, SPORT & VOEDING!

  ♡ uitgebreide guides zodat jij thuis alles nog een rustig na kan lezen

  De Perfecte aanvulling...

  De Cyclus Toolbox van Lena Rentscher. Daarin zit..

  • Een prachtige ‘box’ met 90 individuele cycluskaarten zodat jij je cyclus bij kan houden voor 3 maanden
  • 1 druppelkaart zodat jij bij kan houden wanneer jouw menstruatie start, hoelang het duurt en wanneer dit eindigt samen met de stand van de maan
  • 4 kaarten per maanfase met uitleg en leuke rituelen
  • 4 kaarten met oefeningen per cyclusfase

  PLUS exclusieve bonussen…

  • Het boek ‘De Nieuwe Vrouw’
  • Permasal Magnesium zak
  • Yoni meditatiereis
  • Én deelname aan haar online community met extra video’s en eventueel contact met like-minded vrouwen

  En dat is nog niet alles....

  3 maanden lang maak jij gebruik van een app met daarin…

  • wekelijkst contact met mij over alles wat te maken heeft met jouw cyclus en meer
  • wekelijks contact met Solaiman Bakkali, jouw personal coach op voeding & sport
  • deelnemen aan een community met gelijkgestemde vrouwen
  • leuke weetjes, tips & tricks
  • uitnodigingen voor ‘live’ dagen

  PLUS …

  • 6x zoomcall van 60-75 minuten waarin jou alles vertel over de CYCLUS, SPORT &VOEDING 

  TRAJECT, APP &

  Cyclus Toolbox

  Look at this! Een app voor al jouw persoonlijke doelen waarin jij alles kan vinden wat jij nodig hebt! Samen met Solaiman Bakkali en mij krijg jij de allerbeste coaching op het gebied van je voeding & sport en jouw cyclus! Én daarnaast niet te vergeten de Cyclus Toolbox ontworpen voor vrouwen door een fantastische vrouw, Lena RentschlerIn mijn Online Traject ‘Verliefd op je lijf’ ga je ook met deze prachtige tool aan de slag. Nog meer inzichten in jouw leven! So cool!

  N

  This is what I said, I said I see it

  N

  And, I like it and, I want it, yes, I do!

  N

  I need it to make me happy!

  De Cyclus Toolbox van Lena Rentschler

  Ik zweer het je! Jouw leven wordt totaal anders na deze 3 maanden…

  • Je bent bewuster van jouw hele systeem! (fysiek, mentaal, emotioneel)
  • Je gaat krijgt meer energie voor de dingen die jij belangrijk vindt!
  • Je weet precies wanneer je wel en niet iets moet doen!
  • Je hebt meer zelfvertrouwen!
  • Je hebt meer motivatie & discipline!
  • Je bent vrouwelijker & vrolijker!
  • Je leeft helemaal volgens jouw waarden!
  • Kortom jij luistert zo goed naar jezelf, dat niet alleen JIJ dit voelt, maar ook jouw OMGEVING!

  Ik twijfel of dit wel iets voor mij is…

  • Online is niks voor mij!

  Online geeft jou voordelen! Geen reistijd, afspreken wanneer jij wilt, teruglezen wanneer jij wilt en vragenstellen wanneer jij wilt! Alleen maar WIN!

  • Cyclus is regelmatig!

  Superfijn dat jouw cyclus regelmatig is. Weet jij ook hoe jij je in welke fase voelt? Wat je daaraan kan doen? En hoe je nog meer energie uit jezelf kan halen?

    

   • Ik heb nergens last van!

   Whoohoo…superfijn! Ik heb ook nergens last van. Behalve dat ik altijd meer van mezelf kan leren doordat ik niet stil sta in het leven. Ik word ouder, ik krijg andere behoeftes, mijn lichaam en geest ontwikkelen zich en daarmee ook mijn cyclus!

   • Ik schaam mij omdat ik er niks van weet!

   Niemand weet alles. Je bent geboren met een lege toolbox. 😉 Ik wist ook altijd maar een ietsje pietsje, klein beetje. Totdat ik vol met mijn focus en aandacht ging luisteren en kijken wie ik ben in mijn cyclus! Conclusie…ontwikkeling én nog leuker leven!

   Leven volgens jouw cyclus

   Ask me anything

   Ik vind het belangrijk dat ik jou vertrouwen kan geven in wat ik aanbied en wat ik daarmee doe. Iedere vrouw is anders en heeft andere behoeftes. Daarom wil ik jou de mogelijkheid geven om rustig met mij in gesprek te gaan zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden! Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

   N

   Hoe gaat het met jou?

   N

   Wat wil je weten?

   N

   Laten we samen babbelen!